Op locatie

 • Wat is een stoelmassage?

  Het woord zegt het eigenlijk al: een massage op een stoel, maar wel een speciale ergonomische stoel. Een zeer effectieve ontspannende express-massage, zonder olie, waarbij de kleding gewoon aangehouden kan worden. Ideaal voor evenementen, heisessies of de werkplek.

  Een massage vermindert vermoeidheid, kans op ziekte, depressieve gevoelens en stress. Ook helpt het bij het oplossen en voorkomen van werkgerelateerde klachten. Klachten ontstaan door bijvoorbeeld veel in één houding te zitten of staan, repeterende bewegingen en/of lichamelijke inspanning als tillen, dragen, duwen en trekken.

 • Hoe verloopt een massage sessie?

  In een voorgesprekje van een paar minuten vragen we naar eventuele aandachtsgebieden, blessures en/of lichamelijke klachten. We passen de focus en druk van de behandeling namelijk altijd aan aan wat op dat moment nodig is. In een sessie van 15 - 20 minuten worden rug, nek, schouders, armen, handen en hoofd volgens een min of meer vast patroon gemasseerd. Strijkingen, knedingen, drukpunten en kloppingen zorgen voor verlichting bij gespannen spieren, een betere doorbloeding, diepere ademhaling en afvoer van afvalstoffen. Na de massage is er tijd kort te reflecteren en eventuele ondersteunende rek- en strekoefeningen door te nemen.

 • Mogelijkheden

  Stoelmassages op locatie zijn mogelijk vanaf 5 aaneengesloten behandelingen van 15, 20, 25 of 30 minuten. Wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of incidenteel. Tussen de massages wordt een ‘wisseltijd’ van vijf minuten aangehouden voor het schoonmaken en opnieuw instellen van de stoel. Naast een kleine aparte ruimte van minimaal 2 x 3 meter is er op locatie niets nodig. Wij zorgen voor de massagestoel en een ontspannend muziekje voor op de achtergrond.

 • Investering

  Stoelmassage 15 min.               € 18,00 excl. btw

  Stoelmassage 20 min.               € 23,00 excl. btw

  Stoelmassage 25 min.               € 27,00 excl. btw

  Stoelmassage 30 min.               € 30,00 excl. btw

   

  Aangepaste tarieven zijn mogelijk in overleg, afhankelijk van het aantal stoelmassages, de frequentie en de duur van de overeenkomst. Is uw bedrijf gevestigd in de gemeente Beekdaelen? Dan betaalt u alleen eventuele parkeerkosten en géén reiskosten. Buiten de gemeente Beekdaelen rekenen we parkeerkosten plus €0,21 per gereden km.

Heeft u interesse in stoelmassages op uw evenement of voor bij u op de zaak? Stuur ons dan een berichtje via onderstaand contactformulier. Graag stellen we een arrangement op maat voor u samen.

Contactformulier

 • LIFESTYLE PRAKTIJK BEEKDAELEN

  Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten massages, yogalessen, mind-walk cursussen en het gelukskastje. Het doel van het aanbod is het herstellen van de balans tussen lichaam en geest en het stimuleren van een happy, healthy lifestyle. 

  -

  Wij werken vanuit onze eigen praktijk in het centrum van Nuth (Beekdaelen) en in samenwerking met andere health & wellness aanbieders op diverse locaties in Zuid-Limburg. Sommige sessies zijn op aanvraag ook op locatie mogelijk.

  -

  Wij vinden het inspirerend om samen te werken. Interesse? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • HART VOOR JEZELF

  Gun jezelf eens per maand een goede massage en je zult merken dat het niet alleen fysiek impact heeft; het is ook heel goed  voor je emotionele, mentale en energetische gezondheid. 

  -

  Een massage kan helpen bij:

  Overbelasting - vermoeidheid - slaapproblemen - weinig energie - concentratieproblemen - hoofdpijn - migraine - hsp - stress - burn-out - chronische spanning - depressie - stofwisselingsklachten - obstipatie - doorbloedingsstoornis - emotionele problemen - trauma - slechte houding - spierpijn - vastzittende spieren - spierspasmen - sportletsel - chronische pijn - rugklachten - ischias - nekklachten - schouderklachten - RSI klachten - gewrichtsklachten - artrose - reuma - astma - vochtophopingen - cellulitis.

 • EERLIJK & VERANTWOORD

  Wij geloven dat je pas écht kunt ontspannen als je dat eerlijk en verantwoord doet. Wij werken daarom in onze praktijk met natuurlijke producten die op duurzame wijze zijn geproduceerd. Dat is goed voor jou én voor de wereld.

  -

  In de massage studio werken we met de natuurlijke aromatische roomsprays van Rock Your World en de etherische olietjes van Young Living.

  Deze worden bij een massage gecombineerd met een biologische basisolie van bijvoorbeeld amandel, druivenpit of arnica. 

  -

  Wil je graag meer weten over de producten waar wij mee werken of de herkomst ervan? Vraag ernaar in de praktijk; we vertellen er graag over!