Mind-Walk

 • Mind-Walk

  Heb je moeite met ontspannen, is je hoofd vaak te vol of heb je op het moment weinig energie en wil je je graag fitter voelen? Of zit je juist lekker in je vel, maar wil je meer tijd in de buitenlucht doorbrengen of werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Ga dan mee op pad, ga mee Mind-Walken! Mind-Walk is mindful wandelen, gecombineerd met invloeden uit Yoga, Tai-Chi, mindfulnesstraining, ademhalingstechnieken en meditatie.

 • Een Mind-Walk cursus bestaat uit vijf outdoor lessen met ieder een ander thema. We starten altijd vanaf een mooie plek in de natuur en lopen dan op rustig tempo drie tot maximaal vijf kilometer in een uur tot anderhalf uur. Je loopt langs kabbelende beekjes en dromerige vijvers, over veldpaden en bospaden, door holle wegen en uitgestrekte weilanden. We werken met verrassende materialen en in iedere les zijn fijne oefeningen opgenomen. We sluiten af met een kopje thee. Mind-Walk is geschikt voor alle leeftijden en conditieniveaus. Je hebt geen ervaring nodig met Yoga, Tai-Chi, Mindfulness of Meditatie om deel te kunnen nemen. Het enige dat je wél nodig hebt zijn comfortabele loopschoenen.

 • Lifestyle Praktijk Beekdaelen - Deweverstraat 19, Nuth

  Een Mind-Walk cursus kan iedere zaterdag tussen 10:00 en 20:00 starten. Een andere dag is in overleg ook vaak mogelijk. Stuur ons een berichtje bij interesse.

  .

  Za: 10:00 - 20:00

Mind-Walk Menu

Mind-Walk is een heerlijke, laagdrempelige én veilige manier om aan een gezonde(re) lifestyle te werken. Het is inspannen en loslaten, rekken enstrekken, ruimte ervaren en vergroten. Zowel fysiek als mentaal. Het gaat bij Mind-Walk niet om prestatie en perfectie, maar om (bewuste)aandacht, beweging en ademhaling. Om plezier en ontspanning. Om waarnemen en ervaren. Al lopend door de prachtige Zuid-Limburgse natuur laat je stap voor stap je hectische leven los. Adem de frisse lucht in, voel de wind door je haren, hoor de vogels om je heen en geniet van het zonnetje of de regendruppels op je hoofd.

Niet in je hoofd alweer drie straten verder, maar hier, in dit moment. 

 • LIFESTYLE PRAKTIJK BEEKDAELEN

  Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten massages, yogalessen, mind-walk cursussenen het gelukskastje. Het doel van het aanbod is het herstellen van de balans tussen lichaam en geest en het stimuleren van een happy, healthy lifestyle. 

  -

  Wij starten meestal vanuit onze praktijk aan de Deweverstraat 19 in het centrum van Nuth (Beekdaelen) of een mooie buitenlocatie in of rondom Nuth, Schimmert, Wijnandsrade, Hulsberg of Vaesrade. Op aanvraag zijn andere locaties in Zuid-Limburg ook mogelijk.

 • HART VOOR JEZELF

  Als je wandelt ga je vooruit. Letterlijk en figuurlijk. Je bent in beweging. En beweging zorgt al na twintig minuten voor het vrijkomen van de feel good stofjes endorfine, serotonine en dopamine.

  -

  Wandelen doet echter nog meer. Je hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten, spieren, gewicht en geheugen, ze gaan er allemaal op vooruit. 

  -

  En daar nog eens bij: wandelen inspireert. De steeds veranderende omgeving stimuleert je anders te kijken, te denken en te doen. Er ontstaat ruimte voor creativiteit en voor nieuwe ideeën. 

 • EERLIJK & VERANTWOORD

  Wij geloven dat je pas écht kunt ontspannen als je dat eerlijk en verantwoord doet. Wij werken daarom in onze praktijk met natuurlijke producten die op duurzame wijze zijn geproduceerd. Dat is goed voor jou én voor de wereld.

  -

  Zo maken we in de cursussen gebruik van diverse materialen die zoveel mogelijk lokaal geproduceerd zijn.

  -

  Wil je graag meer weten over de producten waar wij mee werken of de herkomst ervan? Vraag ernaar in de praktijk; we vertellen er graag over!