Massage Therapie

 • Massage Therapie

  Of je nu fantastisch in je vel zit of juist niet, iedereen is gebaat bij een goede sessie. Het vermindert vermoeidheid, kans op ziekte, depressieve gevoelens en stress, helpt bij het loslaten van (spier)spanning, verbetert je huid, sportprestatie, bloedcirculatie en flexibiliteit, voedt en stimuleert emotionele groei en zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

 • Je kunt kiezen voor een behandeling uit onderstaand menu of je laat ons freestylen. In een voorgesprek van ongeveer een kwartiertje vragen we je naar je wensen, leefstijl, gezondheid, eventuele blessures en/of lichamelijke klachten. We passen de behandeling namelijk altijd aan aan wat jij op dat moment nodig hebt, je klacht of waar je last van hebt. De focus op de plekken die jij belangrijk vindt, met de druk die jij prettig vindt; zacht, medium of juist wat steviger. Na afloop staat er een kopje biologische thee of glaasje water voor je klaar. Je voelt je lekker ontspannen, goed 'los' of weer helemaal opgeladen. Extra fijn is het als je na de behandeling wat ruimte in je agenda hebt om na te genieten of toe te geven aan eventuele moeheid of emoties die zijn losgekomen. Voldoende water of thee drinken helpt de vrijgekomen afvalstoffen afvoeren.

 • In principe kun je wekelijks een massage ondergaan. Afhankelijk van de persoon zijn vijf à zes behandelingen aan te raden om klachtenvermindering op lange termijn te ervaren. Voor 'onderhoud' raden we je aan eens in de vier tot zes weken een sessie te boeken.

  Zien we je binnenkort?

 • Lifestyle Praktijk Beekdaelen - Deweverstraat 19, Nuth

  Afspraken op onderstaande tijdstippen kunnen gemaakt via de online agenda behorende bij de behandeling van je keuze. Wil je graag op een ander tijdstip langs komen of heb je interesse in massages op locatie? Stuur ons dan een berichtje.

  .

  Ma: 18:00 - 20:00

  Di: 18:00 - 20:00

  Wo: 10:00 - 20:00

  Do: 18:00 - 20:00

  Vr: 10:00 - 18:00

  Za: 10:00 - 18:00

 • Fysiotherapie Sijben - Einderstraat 1, Heerlen

  Afspraken op onderstaande tijdstippen zijn op aanvraag.

  Stuur ons een berichtje bij interesse.

  .

  Di: 10:00-12:00

  Vr: 14:00-18:00

  .

  Naar de website van Fysiotherapie Sijben 

Massage Menu

 • LIFESTYLE PRAKTIJK BEEKDAELEN

  Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten massages, yogalessen, mind-walk cursussenen het gelukskastje. Het doel van het aanbod is het herstellen van de balans tussen lichaam en geest en het stimuleren van een happy, healthy lifestyle. 

  -

  Wij werken vanuit onze eigen praktijk in het centrum van Nuth (Beekdaelen) en in samenwerking met andere health & wellness aanbieders op diverse locaties in Zuid-Limburg.

  -

  Wij vinden het inspirerend om samen te werken. Interesse? Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • HART VOOR JEZELF

  Gun jezelf eens per maand een goede massage en je zult merken dat het niet alleen fysiek impact heeft; het is ook heel goed  voor je emotionele, mentale en energetische gezondheid. 

  -

  Een massage kan helpen bij:

  Overbelasting - vermoeidheid - slaapproblemen - weinig energie - concentratieproblemen - hoofdpijn - migraine - hsp - stress - burn-out - chronische spanning - depressie - stofwisselingsklachten - obstipatie - doorbloedingsstoornis - emotionele problemen - trauma - slechte houding - spierpijn - vastzittende spieren - spierspasmen - sportletsel - chronische pijn - rugklachten - ischias - nekklachten - schouderklachten - RSI klachten - gewrichtsklachten - artrose - reuma - astma - vochtophopingen - cellulitis.

 • EERLIJK & VERANTWOORD

  Wij geloven dat je pas écht kunt ontspannen als je dat eerlijk en verantwoord doet. Wij werken daarom in onze praktijk met natuurlijke producten die op duurzame wijze zijn geproduceerd. Dat is goed voor jou én voor de wereld.

  -

  In de massage studio werken we met de natuurlijke aromatische roomsprays van Rock Your World en de etherische olietjes van Young Living.

  Deze worden bij een massage gecombineerd met een biologische basisolie van bijvoorbeeld amandel, druivenpit of arnica. 

  -

  Wil je graag meer weten over de producten waar wij mee werken of de herkomst ervan? Vraag ernaar in de praktijk; we vertellen er graag over!