Over de praktijk

 

 • Lifestyle Praktijk Beekdaelen

  Je kent het vast wel. Een to-do lijst zonder einde, afspreken met je vrienden en eigenlijk ook nog naar dat feestje of die lezing. Je wil het allemaal zo verschrikkelijk graag en vliegt van afspraak naar afspraak. Jezelf verzorgen, goed slapen, gezond eten, voldoende bewegen, maar ook ontspannen en genieten schieten er dan helaas wel eens bij in; je raakt uit balans. Bij Lifestyle Praktijk Beekdaelen zijn we ervan overtuigd dat hart voor jezelf -positieve en liefdevolle aandacht voor jezelf- de sleutel tot een goede balans is; de sleutel tot een happy, healthy lifestyle.

 • Wil jij ook (weer) meer hart voor jezelf en wil je weten wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Bekijk dan ons aanbod en maak een afspraak; we maken graag tijd voor je vrij om te zien waar(bij) we jou zouden kunnen ondersteunen.

 • Of je nu fantastisch in je vel zit of juist niet, iedereen is gebaat bij een goede sessie.

  Massage Therapie 
 • Deze Chinese therapie maakt gebruik van zuigkracht d.m.v. cups om de huid en het onderliggend weefsel te behandelen.

  Cupping 
 • Een zeer zachte, liefdevolle therapie vanuit een holistische benadering, waarbij het lichaam ritmisch in beweging wordt gebracht.

  Holistic Pulsing 
 • Minibieb en weggeefkast in één; geef wat je kunt, neem wat je nodig hebt.

  Het gelukskastje 

Hart voor jezelf is heus niet altijd makkelijk en vinden we al snel egoïstisch of ijdeltuiterij. Zelfs als we ‘op’ zijn en behoefte hebben aan diepe rust, zijn we hard voor onszelf en blijven we doorgaan. Terwijl hart voor jezelf juist iets vanzelfsprekends is, of eigenlijk zou moeten zijn. Met de energie die we daarmee opdoen, kunnen we bergen verzetten. Met die energie hervinden we onze balans en kunnen we fysiek, mentaal en emotioneel herstellen en opbloeien.

Zien we je snel?

 • LIFESTYLE PRAKTIJK BEEKDAELEN

  Je kunt in onze praktijk in Nuth (Beekdaelen, Limburg) terecht voor verschillende soorten massage behandelingen, holistic pulsing, cupping therapie, selfcare producten (binnenkort ook online verkrijgbaar) en het gelukskastje. Het doel van het aanbod is het herstellen van de balans tussen lichaam en geest en het stimuleren van een happy, healthy lifestyle. 

  -

  Mijn naam is Linda en ik ben gediplomeerd yoga docente, massage therapeute, Mind-Walk lerares en etherische olie fan. Ieder jaar volg ik cursussen en workshops om mijn kennis up to date te houden en verder te groeien.

  -

  Nieuwsgierig naar mij, of interesse in een samenwerking (workshops, evenementen, retreats)? Stuur me dan een berichtje voor een kennismaking bij ons in de praktijk.

 • HART VOOR JEZELF

  Wij werken alleen op afspraak en één op één, zodat er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor jou als individu. De oefeningen kunnen worden aangepast naar jouw mogelijkheden op dit moment en zijn gericht op het creëren van rust, ruimte, (innerlijke) kracht en reflectie. 

  -

  Love yourself enough to live a happy, healthy lifestyle.

  -

  Stuur ons gerust een berichtje met een paar woorden waarom je op onze site bent. Dat is namelijk echt niet zonder reden. Wellicht heb je bepaalde klachten of wensen? Wij geloven dat je toe bent aan wat liefdevolle tijd en aandacht voor jezelf, aan hart voor jezelf.

  Zien we je binnenkort?

 • EERLIJK & VERANTWOORD

  Wij geloven dat je pas écht kunt ontspannen als je dat eerlijk en verantwoord doet. Wij werken daarom in onze praktijk met natuurlijke producten die op duurzame wijze zijn geproduceerd. Dat is goed voor jou én voor de wereld.

  -

  We werken met 100% natuurlijke & plantaardige, koudgeperste basisoliën en ongeraffineerde basisbutters zonder hulpstoffen, parabenen of parfum, niet getest op dieren en zonder petrochemische bewerkingen of ingrediënten zoals paraffine, siliconen, PEG of PPG. In de diffuser, als roomspray en als toevoeging aan massageolie of massagebutter gebruiken we de etherische olietjes van Young Living.

  -

  Wil je graag meer weten over de producten waar wij mee werken of de herkomst ervan? Vraag ernaar in de praktijk; we vertellen er graag over!