Het gelukskastje

 • Het gelukskastje

  We hebben allemaal wel spullen in huis liggen die nog in een prima staat zijn, maar waar we simpelweg niets meer mee doen. Spullen waar een ander misschien heel gelukkig van wordt! Het gelukskastje is er voor iedereen: Iedereen mag er iets inzetten en iedereen mag er iets uit halen en meenemen. Je hoeft het niet te vragen, niet te betalen, geen waarde te meten. Alleen gelukkig zijn met wat je vindt en iemand anders gelukkig maken met wat je hier, schoon en heel, achterlaat. Voel je vrij mee te doen!

 • Het Gelukskastje is te vinden naast de ingang van de praktijk aan de Deweverstraat 19 in Nuth en is alle dagen (24/7) open. Je hoeft dus niet aan te bellen, maar mag zo in het kastje rondneuzen en meenemen wat je kunt gebruiken. 

Dus: Ben je uitgepuzzeld? Passen je boeken niet meer op de plank? Of zoek je een nieuwe bestemming voor die mooie vaas of dat leuke theeservies? 

Plaats het in het gelukskastje!

 • LIFESTYLE PRAKTIJK BEEKDAELEN

  Je kunt in onze praktijk in Nuth (Beekdaelen, Limburg) terecht voor verschillende soorten massage behandelingen, holistic pulsing, cupping therapie, selfcare producten (binnenkort ook online verkrijgbaar) en het gelukskastje. Het doel van het aanbod is het herstellen van de balans tussen lichaam en geest en het stimuleren van een happy, healthy lifestyle. 

  -

  Mijn naam is Linda en ik ben gediplomeerd yoga docente, massage therapeute, Mind-Walk lerares en etherische olie fan. Ieder jaar volg ik cursussen en workshops om mijn kennis up to date te houden en verder te groeien.

  -

  Nieuwsgierig naar mij, of interesse in een samenwerking (workshops, evenementen, retreats)? Stuur me dan een berichtje voor een kennismaking bij ons in de praktijk.

 • HART VOOR JEZELF

  Wanneer heb je voor het laatst een boek gelezen? Of zijn je dagelijkse leesgewoonten gecentreerd rond social media updates en de instructies van die kant-en-klaar maaltijd? Als je een van de vele mensen bent die er (nog) geen gewoonte van hebben gemaakt om regelmatig te lezen, loop je nogal wat mis.

  -

  Lezen is namelijk niet alleen een aangenaam tijdverdrijf, maar het heeft ook een aantal onmiskenbare voordelen. Je kan er heel wat mee bijleren, het is goed voor je algemene ontwikkeling, het helpt de verbeelding te stimuleren, de creativiteit te bevorderen en het concentratievermogen te verbeteren. Het helpt beter te slapen en is een goede bondgenoot tegen stress. Je scherpt er je geest en je geheugen mee aan, en het houdt je letterlijk jong.

 • SPELREGELS GELUKSKASTJE

  - Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van het gelukskastje.

  - Je hoeft je niet aan te melden of je ergens te registreren.

  - Iedereen mag er iets inzetten.

  - Iedereen mag er iets uithalen.

  - Alle spullen zijn welkom, zolang ze in het gelukskastje passen. Geen artikelen voor/naast/op de kast plaatsen dus.

  - Het voorwerp moet nog in goede staat zijn: schoon en heel.

  - Spullen zijn voor eigen gebruik en niet om mee te handelen via bijv. marktplaats.

  - Veroorzaak geen overlast voor onze buren en de omgeving: houd het netjes en maak geen lawaai.

  -

  Dit liever niet in het kastje plaatsen:

  - Voedingsmiddelen.

  - Boeken die een bepaalde religie verheerlijken of wervend op dat gebied zijn, ongeacht de religie.

  - Encyclopedieën (ivm beperkte ruimte).

  -

  Is er iets mis, kan er iets beter of heb je goede ideeën? Laat het ons weten!